Vervoer

Tips voor de verkoop van een truck

vrachtwagen verkopen

Wanneer jij je vrachtwagen verkopen dan zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden om dit op een goede manier te doen. Wij gaan jou wat tips geven omtrent de verkoop van jouw truck.

 Zorg dat je truck er goed uitziet

Zorg ervoor dat wanneer jij jouw vrachtwagen verkopen wil hij er schoon en netjes uitziet. Dit is een heel belangrijk punt. Mensen gaan vaak af op het eerste gezicht en dan is een wasbeurtje echt geen overbodig iets. Maak ook goede foto’s van het interieur van jouw vrachtwagen wanneer je hem online te koop zet. Op die manier ziet een potentiĆ«le koper meteen hoe de truck eruit ziet. Wanneer hij er spik en span uit zal zien zal dit zeker de verkoop bevorderen.

vrachtwagen verkopen

 Zorg dat hij technisch in orde is

Zorg ervoor dat jij je vrachtwagen technisch in orde hebt. Een vrachtwagen verkopen die technisch niet in orde is zal veel minder snel gaan dan wanneer je hem verkoopt terwijl hij wel in orde is.

 Wees eerlijk naar de koper

Wees eerlijk naar de verkoper wanneer er mankementen zijn aan de vrachtwagen die jij wil verkopen. Zo voorkom je dat er achteraf een hoop narigheid komt. Jij zou het toch ook niet fijn vinden wanneer je een kat in de zak zou kopen? Zeker met zoiets als een vrachtwagen verkopen is dat iets wat je gewoonweg niet moet willen. We willen toch uiteindelijk allemaal waar voor ons geld?

 Zorg dat alle papieren en boekjes in orde zijn

Zorg ervoor dat je alle papieren hebt van de vrachtwagen en dat de boekjes nog aanwezig zijn. Dit is voor de koper wel zo handig. Die wil heel graag weten of dat de vrachtwagen in het verleden al zijn beurten heeft gehad. Vaak staan er in de boekjes ook de dingen die eventueel al vervangen zijn. Zo kun jij dat op een makkelijke manier overleggen met de koper. Je moet de boekjes van jouw vrachtwagen eigenlijk zien als een soort bewijs van goed gedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *