Auto's en Motoren

Ook jij kan een auto leasen

Steeds vaker kiest men ervoor om niet meer zelf een auto te kopen. Aangezien de aanschaf van een auto vaak een flink bedrag is, is het in het bezit hebben van een nieuwe auto voor mensen steeds vaker lastig aan het worden om financieel voor elkaar te krijgen. Daarnaast komen vervolgens uiteraard ook nog de extra kosten om de hoek kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzekeringen, wegenbelasting en benzine. Toch zijn er veel mensen die een auto nodig hebben om naar hun werk te gaan, en mensen gebruiken steeds vaker de auto om op vakantie te gaan. Uiteindelijk is het doel van de auto niet het belangrijkste, maar het daadwerkelijk kopen van een auto wordt in ieder geval steeds lastiger. Daarom kiezen veel mensen er momenteel voor om een auto te leasen.

 

Als ondernemer

Meestal zijn het ondernemers die het regelen voor hun werknemers dat een auto geleased kan worden. Op deze manier hoeft de werknemer niet zelf een auto te kopen, terwijl de medewerker toch nog met een auto naar het werk kan gaan. In deze gevallen wordt er vaak gebruik gemaakt van een operational lease. Dit betekent dat de auto voor bepaalde doeleindes, zoals naar het werk rijden gebruikt wordt. Met een maandelijks bedrag dat voor de auto betaald wordt, komen daarnaast alleen nog maar de benzinekosten om de hoek kijken. Er kan voor verschillende soorten auto’s gekozen worden, dus of je liever een bestelbus of een Mercedes A-klasse nodig hebt maakt hiervoor niet uit. In alle gevallen kan je de auto leasen om zonder de auto daadwerkelijk in het bezit te hebben, toch nog een auto kan gebruiken. 

 

Of particulier

Tevens kan je als particulier een auto leasen. Veel mensen denken vaak dat je alleen met een bedrijf een auto kan leasen, maar dat is niet het geval. Steeds vaker kiezen ook particulieren ervoor om een auto te leasen. Op de manier van een financial lease, kan je als particulier in delen de auto terugbetalen. Uiteindelijk word je vervolgens de juridische eigenaar van de auto. Een van de betere aanbieders waar je een auto kan leasen is lease.auto. Zij hebben veel ervaring met het leasen van auto’s en daarnaast hebben zij een breed aanbod van auto’s. Zo zal er ook voor jou altijd een geschikt model bijzitten. Echter, is het wel belangrijk om te weten dat je bij deze manier van leasen wel zelf de verzekeringen en de belastingen zal moeten betalen. Tevens moet er dan natuurlijk nog voor de benzine betaald worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *