Auto's en Motoren

Ford maakt het grootst

ford f 150 velociraptor

Ford vertelt ons dat het al een aantal jaren samenwerkt met het Amerikaanse leger en speciale operaties eenheden, helpen om de capaciteiten te ontwikkelen voor de Ford F 150 Velociraptor. De autofabrikant vertelde ons onlangs echter dat het geen details kon geven over hoeveel voertuigen uiteindelijk door het Pentagon zullen worden gebruikt of zelfs maar kon bevestigen dat het betrokken was bij deze specifieke demonstratie.

Naast de truck laat Ford ook de nieuwe Expedition SUV zien, die vanaf de grond opnieuw is ontworpen. Dat voertuig zal in het tweede kwartaal in de verkoop gaan, na de onthulling van de 2019 Super Duty pick-up volgende week.

Het aardse Ford

Ford heeft ook een sterke achtergrond in gevechtsvoertuigen en schept op dat de Raptor de zwaarste truck op aarde is. Hij is gebouwd om alles aan te kunnen, van zware woestijn missies tot ruw bergterrein, terwijl hij gemakkelijk tot 7.600 kg kan trekken.

Buitenaards Ford

Geselecteerde bestuurders zullen later ook een bemande auto op het oppervlak van Mars kunnen besturen. De Rover zal in staat zijn om meer dan twee uur autonoom te vliegen voordat hij landt, waarbij het voertuig landt in een cabine, die sterk genoeg moet zijn om bijna elke reis te doorstaan.

Wat de 2019 F-150 pick-up betreft, deze zal dit najaar te koop zijn. Prijzen zijn nog niet aangekondigd, maar we zullen volgende week meer weten op de persconferentie van het bedrijf in Detroit. Daar zal het naar verwachting alle wijzigingen die het zal ondergaan voor de volgende versie van de populaire pick-up, waaronder het afschudden van het grootste deel van de aluminium carrosserie op zijn vrachtwagen carrosserie, afbreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *