Vervoer

Dolly’s Elektrische Bakfiets

Dolly Elektrische bakfiets

Met de opkomst van elektrische bakfietsen, zijn er steeds meer opties op de markt. Gelukkig springt de Dolly Elektrische bakfiets er bovenuit. Onze bakfietsen zijn namelijk verkozen tot AD’s beste aankoop van 2021 in de fietstest. Niet helemaal gek, aangezien onze elektrische bakfietsen van duurzaam materiaal zijn, maar ook geleverd worden met de beste service en van de beste kwaliteit zijn.

Dolly Elektrische bakfiets

Een duurzame bakfiets

De Dolly elektrische bakfiets wordt sinds 2012 helemaal geassembleerd in Nederland waardoor er flink op CO2 bespaard wordt. Met een magazijn in Utrecht ligt ons kantoor en magazijn zeer centraal, waardoor we heel centraal liggen en onze fietsen makkelijk en snel vervoeren naar onze klanten.

Door mee te doen aan een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming creëren wij meerdere werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo bieden wij juist deze groep de mogelijkheid om toch te werken en deel te nemen aan een maatschappij. Dolly probeert niet alleen bij te dragen een goed milieu, Dolly maakt zich ook hard voor een gezonde maatschappij waarin iedereen een plek heeft.

De volledig uitgeruste bakfiets

Met een stabiele midden-motor, sterke hydraulische schijfremmen, een batterij vaan 600Wh en nog veel meer is Dolly’s elektrische bakfiets volledig uitgerust. Rij 40 tot 80 kilometer met een snelheid van 25km/h en geniet van dagjes uit op de bakfiets. Kies zelf uit één van de 55 verschillende kleurcombinaties en maak Dolly’s elektrische fiets helemaal eigen. Gebruik jij de fiets straks om de kinderen naar school te brengen? Zelfs dat is geen probleem met Dolly’s elektrische fiets. Kies voor een extra bankje, zitje of Maxi-Cosi houder en vervoer de kinderen veilig naar bestemming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *